Černý rybíz – tinktura z pupenů
Působí jako přírodní antioxidant, podporuje dýchací systém, kontrolu tělesné hmotnosti, klouby a svaly, pomáhá při stresu a vypětí.
Andělská kúra Pylergen
Léty a zkušenostmi prověřená speciální přírodní bylinná kúra zaměřená na konkrétní tělesný problém. Bylinková sestava se skládá z několika čistě přírodních produktů, které mají synergické účinky, vzájemně se podporují, a tak je možné dosáhnout rychlé a účinné úlevy z rukou přírody. A navíc...je cenově výhodná. Není to dárkové balení.
Speciální bylinná kúra zaměřená na alergie.
Přečíst více o Andělské kúře
Objem
Složení
Dávkování
1 kapka na 1 kg tělesné hmotnosti, rozdělit na 2–3 dílčí dávky za den.
Není vhodné pro děti, kojící a těhotné ženy. Nepřekračujte denní doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Produkt neslouží jako náhrada pestré stravy. Jedná se o potravinový doplněk. Uchovávejte v suchu při teplotě 5–23 °C.
Jak přípravek působí
1.Dýchací systém
2.Vylučování vody
3.Svaly a klouby
4.Antioxidant
5.Stres
Cukr jako droga
Cukr je návykový, a to doslova. Vědci dokázali, že po konzumaci jednoduchých cukrů a nasycených tuků se v mozku uvolní obrovské množství dopaminu, k čemuž dochází také po požití drog. Dopamin nám způsobí krásný až slastný pocit, uklidní nás, uvolní. Touha po dopaminu vede k další touze po droze, a pokud jí tělo nedostane, reaguje úzkostmi, tělesnou nevolností, třesem a depresemi. Prostě si vynucuje další dávku drogy, kterou mu ochotně ve formě nějakého zákusku nebo energetického nápoje poskytneme.
Cukr naše tělo potřebuje, ale…
Cukr je pro naše tělo zdrojem rychlé energie. Díky cukru funguje lidský mozek, srdce, svaly i další orgány. Jenomže všeho moc škodí! Cukrem se uklidňujeme a „děláme si radost“. Spoustu cukru konzumujeme i nevědomky. Podle statistik konzumuje za posledních dvacet let každý Čech v průměru 38 kilo cukru ročně, přičemž lékaři doporučují nejíst víc než 20 kilo cukru za rok! Cukr se objevuje i v potravinách, kde byste jej určitě nehledali, například ve slaném pečivu, slaných sušenkách, ale i jogurtech nebo potravinách určených pro malé děti.
Velmi nebezpečné jsou slazené limonády, které kromě sladké chuti nemají žádnou výživovou hodnotu, a naopak velké množství cukru v nich narušuje přirozené vodní hospodářství v těle.
Cukr nám způsobuje řadu nebezpečných onemocnění
Cukr má vysokou kalorickou hodnotu, problém ale je, že s těmito kaloriemi často nepočítáme ve svém denním příjmu. Výsledkem je ukládání nadbytečně přijatých kalorií do tukových zásob a následná náchylnost k civilizačním chorobám, zejména vysoké hladině cholesterolu, vysokému krevnímu tlaku a vysoké hladině cukru v krvi.
Cukr je také silnou živnou půdou pro kvasinky, plísně a celou řadu bakterií. Poruchy imunity, alergie, kvasinkové výtoky, chronické záněty prostaty, to vše má často základ v nadměrném příjmu cukru.